2007. jan. 26.

Bretter softporn és a földművessztrájk






Hétfő este volt Demeter Ferenc Nulladik lépés című novella-kötetének bemutatója a Bretter-körön. Pár bejegyzéssel előbb említettem volt, és hát kb. ennyi reklámot kapott az esemény. A szervezők dolga a plakátkészítés, újságban való hirdetés, de most elfelejtették az egészet. Sőt megjelenni is elfelejtettek. Most javítsatok ki, ha tévedek, de ez már jócskán a faszparasztság kategóriájába esik. Kollektív amnézia vagy primitív basztatás egy belterjes földműves-dalárda részéről? Tudjuk mi...
A kötetet ajánlom mindenkinek, aki nem szeret unatkozni olvasás közben. Lesz még bemutatója is, figyeljétek a plakátokat... Aztán még majd itt is, másutt is szót ejtünk még erről. Kövesd figyelemmel, mert legrosszabb esetben is az unokád ebből fog érettségizni.

2 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Kollektív érdektelenség szerintem, a Bretternek már rég meg kellett volna szűnnie, vagy a stábnak lecserélődnie... grrr.... idegelnek nagyon, majd eccer írok én is róluk egy olyan odamondásost. Assszta, most megint felhúztak... grrrr... majd meglátják... (hosszasan morog és füstölög)

26/1/07 2:56 du.  
Anonymous Névtelen said...

Kár, erre a bemutatóra én is elmentem volna. A könyvet szeressem, olvasmányos. És Demeter Ferit is:)

2/2/07 1:39 du.  

Megjegyzés küldése

<< Home