2007. jan. 17.

Ismerős-bot meg egyéb iwiwségek

A Kolozsváriak Baráti Társasága volt az utolsó iwiw-felhasználó, akitől még szó nélkül eltűröm, hogy bejelöl. Jelölt már be Székelykeresztúr város meg egyenesen Székelyföld, akik egyes szám első személyben beszélnek önmagukról, aztán még valami magyarság is mint olyan. A következő ilyenre hosszú levélben fogok válaszolni. Mégis mi a fasz értelme van egy baszom várost ismerősnek jelölni?
S ha már itt tartunk, társaim az iwiw-ben: beszélt nyelvnek beírni a szuahélit, mert viccesen hangzik, az gáz. (Nyakamat rá, hogy az összes közül, aki ezt beírta, max. öt ember beszéli.) Odabaszni a családi állapothoz, hogy özvegy, mikor mindenki tudja, hogy nem vagy az, az gáz. (De milyen jó lesz, amikor majd az leszel, nem kell megváltoztasd. Te energiatakarékos, te!) Ha születési névnek beírtad, hogy 1984, elég jó érv vagy az abortusz mellett.
Kedves iwiw-ismerős, aki ezt olvasod, és magadra ismersz: a pofádat befogod, nem rád gondoltam, te egy sajnálatos jelenség vagy, de attól még szeretlek.
Egyáltalán milyen fasza, hogy manapság azok is számítógép- és netközelbe kerülnek, akiknek két éve még patkány volt a legójuk és akármit táncolnak, az úgyis néptánc.

4 Comments:

Anonymous Névtelen said...

eztet megmondtad hej

17/1/07 11:16 de.  
Anonymous Névtelen said...

Kedves hallgatóink, Az odamondás című rovatunkat hallották.

hihi, és nem is akárhogy :o))

17/1/07 1:26 du.  
Blogger Bánathy said...

ja, megmondós napom volt. Következő bejegyzés a lepráról fog szólni. Stay tuned...

17/1/07 7:03 du.  
Anonymous Névtelen said...

Helsingorbe költöztem minimum fél vére. itt olvashatasz
www.helsingortales.blogspot.com
tsók.b.

18/1/07 11:56 du.  

Megjegyzés küldése

<< Home